Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Üç Kız Kardeş 35. kısım 2. fragmanı: “Somer’i de aileni de kaybedeceksin!”

Beykozlu

New member
Süreç Sinema imzalı, birinci kısmı 22 Şubat 2022 tarihinde yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi her salı akşamı Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor. Direktör koltuğunda Eda Teksöz’ün oturduğu sevilen dizinin senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz kaleme alıyor.

Dizinin oyuncu takımında ise Reha Özcan, İclal Aydın, Berker İnanç, Has Kaya, Nazlı Senem Ünal üzere başarılı oyuncular yer alıyor.

Dizinin son kısmında Rüçhan, Özer ile Sevilay içindeki ilgiyi öğrendi. Akabinde Türkan’a Sevilay ile iştirakini bitirmesini söylemiş oldu.

Türkan ise Rüçhan’a reaksiyon göstererek iştirakini bitirmeyeceğini belirtti. Üç Kız Kardeşler dizisinden yeni kısım ikinci fragmanı geldi.

Dizinin son kısmında Türkan ile Mustafa’nın konuşmasını duyan Somer, Mustafa’yla hengame etti. Türkan ise Mustafa konusunda Somer ile aykırı düştü.

Somer ile Mustafa içindeki gerginlik devam ederken, Rüçhan, Türkan’a Sevilay’la iştirakini bitirmesi gerektiğini söylemiş oldu. Rüçhan ve Türkan karşı karşıya geldi.

Yeni kısımda neler olacak?

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni kısmında Rüçhan adeta herkese karşı savaş açacak. Rüçhan’ın bu gazabından Türkan da nasibini alacak. Somer ise Türkan’ın yanında olacak. Başka yandan Mustafa kendisini Derya’ya affettirmek için elinden geleni yapacak. İşte yeni kısım ikinci fragmanı…
 
Üst