Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Üç Kız Kardeş’in Türkan’ı Mahsus Kaya kimdir, kaç yaşında? Has Kaya’nın biyografisi

Beykozlu

New member
Yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, İclal Aydın’ın tıpkı isimli romanından uyarlanan Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş, 22 Şubat Salı akşamı ekran macerasına başlıyor.

Direktör koltuğunda Eda Teksöz’ün oturduğu, senaryosunu Betül Yağsağan’ın kaleme aldığı Süreç Sinema imzalı Üç Kız Kardeş dizisi, döneme damga vurmaya hazırlanıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan dizinin başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Berker İnanç, Has Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu yer alıyor.

Hoş oyuncu Has Kaya, birbirine epeyce bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin öyküsünü anlatacak olan dizide ”Türkan” karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Pekala Üç Kız Kardeş’in Türkan’ı Mahsus Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde rol aldı? İşte Mahsus Kaya’nın biyografisi…

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİ TÜRKAN KARAKTERİ HAKKINDA

Türkan, peri masalı ortasındaki bir Külkedisi, masalsı şatoya kapatılmış bir Rapunzel… hayatı dışardan masal alemi üzere görünse de kapalı kapıların gerisinde yalnızca Türkan’ın gözyaşları vardır.

Türkan, hoşluğu haricinde hiç bir meziyete sahip olmadığını düşünmüştür daima. O denli olmasa annesi onu yalnızca “güzelim” diye sevmezdi.

Ailenin birinci göz ağrısı olan Türkan her vakit annesinin hoş, narin, kırılgan kızıydı, onun daima korunmaya muhtaç olduğunu düşünürdü, onu o denli yetiştirdi. O yüzdendir ki Türkan hayatındaki hiç bir şeyi seçme hakkına sahip olmadı. Kocasını da evlendikten daha sonra yaşadığı cehennem hayatını da kendi seçmedi.

Merdivensiz kuleye kapatılmış bir Rapunzel olarak mukadderatına daha ne kadar razı olacağını kimse bilmemektedir.


HAS KAYA KİMDİR?

17 Haziran 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Özgü Kaya, eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda tamamladı.

Has Kaya, ilk oyunculuk tecrübesini 2017 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan ”Adı Efsane” dizisinde hayat verdiği Sibel Yılmaz karakteriyle yaşadı.

Kaya, çabucak sonrasında sırasıyla Mehmetçik Kut’ül Amare ve Kimse Bilmez isimli üretimlerde yer aldı.

25 yaşındaki Mahsus Kaya’nın kendisi üzere oyuncu olan Burak Serdar Şanal ile birlikte olduğu biliniyor.
 
Üst