Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Üniversitenin Birinci Gününde Göğsüne Yıldırım Düşen 18 Yaşındaki Kızın Yaşadıklarını görür görmez Kanınız Donacak

Leila

Global Mod
Global Mod
Okulunun birinci gününde göğsüne düşen yıldırım sebebi ile hastaneye kaldırılan genç kızın öyküsü için buyurun…


Sizleri ABD’de yaşayan 18 yaşında Emma Eggler ile tanıştıralım…


Emma üniversiteye başladığı birinci gün geçirdiği bir kaza ile eğitimi yarıda kaldı. Okulun birinci günü göğsüne yıldırım düştü ve hastaneye kaldırıldı.


Ayağı takıldığı için düştüğünü zanniçin Emma şunları lisana getiriyor;



‘O an hiç bir şey hissetmedim lakin düştüğümü sandığım için utandım. Gözlerimi açtığım vakit hareket edip, konuşamadığımı anlayınca oldukça korktum.’


Hemen ambulans çağıran arkadaşları yardımıyla kurtulan Emma’ya tabipler yıldırımın kalbinin fazlaca yakınından geçtiğini söylemişler.


İkinci derece yanıklarla kurtulmuş yani. O anda el ve ayaklarını hissetmeyen Emma’nın hissi bir süre daha sonra geri gelmiş.


Emma’nın annesi ise toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda kızının kolundaki saatin patladığını belirtti.


Akıllı saat ve uzunluğundaki kolyenin elektriği bedenine ilettiğini tabir eden anne, kızının göğsünde, karnında ve bileğinde ikinci derece yanıkların olduğu söylemiş oldu


Hastaniçin taburcu olan Emma kendini yeterli hissettiğini söylüyor ve önümüzdeki günlerde bir daha derslerine katılmayı planlıyor.


Okumaya devam et...
 
Üst