Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Üstün küçüklü ayna pozuyla olay yarattı! Hande Erçel’den tezli poz: “Allah ihtimama bezene yaratmış”

Beykozlu

New member
Televizyon ekranlarında Kerem Bürsin ile başrolünde rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisiyle bilinen ve gittikçe şöhretini artıran oyuncu Hande Erçel; Halka, Güneşin Kızları üzere bir epey farklı üretimde da rol almıştı. Oyunculuk performansı dışında özel ömrüyle da gündeme gelen Erçel, toplumsal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşulmaya devam ediyor.


24 Kasım 1993 tarihinde dünyaya geldiği bilinen ve 28 yaşında olan Erçel, Mimar Sinan Hoş Sanatlar Üniversitesi, Klâsik Türk Sanatları Kısmında eğitim almıştı. 2012 yılında Azerbaycan’da yapılan bir hoşluk müsabakasına katılan isim bu yarışta ikinci olmuştur.

2015-2016 yıllari içinde ise Kanal D’de ekrana gelen Güneşin Kızları dizisinde rol alan isim, Aşk Laftan Anlamaz ve Sen Çal Kapımı dizilerinde de rol almıştır.


“Allah itinaya bezene yaratmış”

Ünlü isim bu kere muhteşem küçüklü ayna pozuyla olay oldu. Siyah grubuyla poz veren, fitliği ile dikkat çeken isme takipçilerinden binlerce beğeni yağdı. Ünlü ismin takipçilerinden Erçel’e “Allah ihtimama bezene yaratmış”, “Bu ne hoşluk Hande” yorumları yağdı.



İşte Hande Erçel’in hayli konuşulan kimi fotoğrafları…



 
Üst