Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Unicaja Banco’dan Real Madrid Kartının avantajlarını keşfedin

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
Unicaja Banco, bu modellerin her birini özel olarak Madrid estetiğiyle ve takımın taraftarlarını düşünerek tasarladı; taraftarlar marş, bayrak, kalkan veya yakın zamanda takıma eklenen basketbol modeli tasarımları arasında seçim yapabilecek. Kaptanın kol bandından ve Décima marşından ilham alan kart.

Aynı şekilde Real Madrid Kart sahipleri de Unicaja Banco çekiliş platformuna erişebilecek ve Real Madrid’in kendi sahasında oynayacağı maçlara bilet alabilecek ve Bernabéu Turu ziyaretlerini gerçekleştirebilecek.


Biletler, çekilişler ve deneyimler


Unicaja Banco, platformda düzenlenen çekilişlerin yanı sıra sezon boyunca Real Madrid taraftarı müşterilerine yönelik çeşitli deneyimler de düzenliyor.

Böylece geçtiğimiz yıl boyunca kurumun müşterileri, Valdebebas’a özel ziyaretler yaparak, Real Madrid Sports City tesislerinde düzenlenen turnuvalara katılarak veya takımın efsaneleri ile deneyimli toplantılar yaparak Kulübü daha yakından tanıma fırsatı buldu. çekilişlere, gezilere ve imzalı tişörtlere hak kazanmak. 2023-24 sezonunda tekrarlanacak ve genişletilecek bazı benzersiz deneyimler.
 
Üst