Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel bedenini saran küçük eteği ve kıvraklığıyla akıl aldı! Beğeni butonu çöktü

Beykozlu

New member
9 Temmuz 1989 yılında dünyaya gelen ve Belçika’da büyüyen Zeynep Sever Demirel, 2009 Miss Belçika hoşu seçildi.

18 yaşında İstanbul’a tatile geldiği sırada Volkan Demirel ile tanışan ve 21 Eylül 2010 yılında evlenen Zeynep, iki çocuk annesi oldu.

Yade ve Yeda isminde iki kız çocuğu dünyaya getiren Zeynep Demirel, TRT’nin efsane dizisi Seksenler’de yer almaya başladı.

Seksenler dizisinde Amelie karakterine hayat veren ve oyunculuğu ile beğenilen Demirel, eğlenceli halleriyle dikkati çekiyor.

Kızlarıyla yaşadığı eğlenceli dakikaları toplumsal medya üzerinden yayınlayan Zeynep Demirel, beraberinde bir spor tutkunu.

Bir devir fotoğrafçılık yaptığı bilinen ve şu sıralar kendisini yogaya veren Demirel, kusursuz fiziği ile gösteri yapıyor.

Sosyal medyadan paylaştığı deri eteği ile görsel bir şölen sunan Zeynep Sever Demirel, hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı.

Zeynep Demirel’in hoşluğuna iltifat yağdı

Türkiye’ye geldiği birinci vakit içinder toplumsal medyasını yalnızca ailesine özel kullanan Demirel, Yade’nin büyümesinden daha sonra bu durumu değiştirdi.

Sosyal medya kullanmasını herkese açan ve Youtube için görüntüler hazırlayan Demirel, bir devir sinema çekmek istediğini söylemiş oldu.

Bu alanda çalışmalar yapan Demirel, Seksenler dizisinden daha sonra güzelce dikkatleri üzerine çekti. Hoşluğu ile konuşulan ünlü ismin toplumsal medya paylaşımları olay oldu.


Sosyal medya üzerinden paylaştığı kareler ile akılları baştan alan Demirel, en faal isimlerden birisi. Sık sık fotoğraf paylaşan ve tekliflerde bulunan Demirel, fiziğini aralıksız yaptığı spora borçlu.
 
Üst