Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Yağmur Tanrısevsin dekolteli elbisesiyle poz verdi, takipçileri mest oldu! ‘Aman Rabbim bu ne güzellik’

Beykozlu

New member
Marmara Hoş Sanatlar Fakültesi Seramik kısmından mezun olan Yağmur Tanrısevsin, Craft Oyunculuk Atöylesi’nde eğitim aldı.

Oyunculuğa İsmini Feriha Koydum dizisiyle başlayan Yağmur Tanrısevsin, faal olarak boks, tenis, kayak, basketbol, heykel, fotoğraf üzere sanat ve spor kısımları ile ilgilendi.

2013 yılında rol aldığı Aşk Ağlatır sinemasıyla sinema dünyasına adım atan Yağmur Tanrısevsin, Güneşi Beklerken dizisinde canlandırdığı Melis karakteriyle ismini duyurdu.

İngilizce oynadığı Amerika ortak üretimi birinci sinema olan The Tragedy isimli dehşet sinemasında Jennifer rolünü canlandıran Tanrısevsin; Kaçak, Bana Baba Dedi, Mayıs Kraliçesi, İki Yalancı üzere dizilerde uzunluk gösterdi.

Son olarak başrolü Gökhan Alkan ile paylaştığı Kalp Yarası dizisinde rol alan Tanrısevsin, bir müddetdir dinleniyor.

Toplumsal medyayı çok faal kullanan hoş oyuncu, argümanlı paylaşımlarıyla isminden kelam ettiriyor.

Siyah beyaz kareleriyle mest etti

Hoşluğuyla beğeni toplayan Yağmur Tanrısevsin, son olarak Instagram hesabından dekolteli elbisesiyle çekildiği pozlarını paylaştı.

Kusursuz fiziğiyle adeta modellere taş çıkartan Tanrısevsin’in siyah beyazlı karelerine beğeni ve yorum yağdı.

Hayranları, hoş oyuncuya,”Güneş doğmasa da olur bana bu ışık yetiyor”, ‘Aman Rabbim bu ne güzellik”, ”Gölgesi bile sanat”, ”Of be kadın” üslubunda yorumlar yaptı.
 
Üst