Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Yağmur Tanrısevsin lisanını çıkartıp poz verdi, toplumsal medya yıkıldı! ‘Bu nasıl bir hoşluk ya’

Beykozlu

New member
Oyunculuğa İsmini Feriha Koydum dizisiyle başlayan Yağmur Tanrısevsin, 2013 yılında rol aldığı Aşk Ağlatır sinemasıyla sinema dünyasına adım attı.

Başrolünü Kerem Bürsin ile paylaştığı Güneşi Beklerken dizisinde canlandırdığı Melis karakteriyle büyük bir üne kavuşan Yağmur Tanrısevsin; Kaçak, Bana Baba Dedi, Mayıs Kraliçesi, İki Yalancı üzere birfazlaca üretimde rol aldı.

Son olarak başrolünü Gökhan Alkan ile paylaştığı Kalp Yarası dizisinde hayat verdiği Ayşe karakteriyle isminden kelam ettiren Tanrısevsin, dizinin final yapmasının akabinde birfazlaca projeden teklif aldı.

Hayranları, Tanrısevsin’in bir an evvel ekranlara dönmesini beklese de ünlü oyuncu şu sıralar dinlenmeyi tercih ediyor.

Sosyal medyayı çok faal kullanan 31 yaşındaki hoş oyuncu, paylaşımlarıyla takipçilerini mest ediyor.

Dilini çıkarıp poz verdi

Her paylaşımıyla olay olan Yağmur Tanrısevsin, kahve içerken lisanını çıkarıp poz verdi.

Çekildiği kareleri, siyah beyaz filtreyle Instagram hesabından paylaşan Tanrısevsin, doğal hoşluğuyla bir defa daha kendine hayran bıraktı.

Tanrısevsin’in ”Kahve sevenler ve keyifli olunca gözleri çizgi olanlar serisi” notunu düştüğü paylaşım, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Güzel oyuncuya, ”Gülüşüne kurban olduğum”,”Bu nasıl bir hoşluk ya”, ”Melek gibisin”, ”O gülüşünle bize güneş doğduruyorsun” tarzında yorumlar yaptı.
 
Üst