Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Yalnız Kurt’un Davut’u Cihan Ünal’ın kızı Yağmur Ünal bikinili pozuyla ortalığı yıktı! ‘Muhteşemsin be kadın’

Beykozlu

New member
ATV ekranlarında yayınlanan Yalnız Kurt dizisinde Davut karakterine hayat veren Cihan Ünal, 1970 yılında Sabiha Tarhan ile nikah masasına oturdu.

Bu evliliklerinden Irmak isminde bir kızları olan Cihan Ünal ve Sabiha Tarhan çifti, 1978 yılında boşanma sonucu aldı.

Cihan Ünal, 1983 yılında ise Mine sinemasının setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Yeşilçam’ın usta oyuncusu Türkan Şoray ile dünya meskenine girdi.

Bu evliliğinden Yağmur isminde bir kızı daha olan Cihan Ünal, 1987 yılında Türkan Şoray ile yollarını ayırdı.

Cihan Ünal ve Türkan Şoray’ın kızları Yağmur Ünal, toplumsal medya paylaşımlarıyla isminden kelam ettirmeye devam ediyor.

Instagram’da 115 bin takipçisi bulunan Yağmur Ünal, birbirinden yavuz ve hoş karelerini takipçilerinin beğenisine sunuyor.

Yapımcı oldu

Liseyi İsviçre’de okuyan Yağmur Ünal, lisans eğitimini Koç Üniversitesi Sosyoloji kısmında tamamladı.

Üniversiteden daha sonra New York’ta medya üzerine master yapan Yağmur Ünal, 2013 yılında Star TV’de yayınlanan ”Çılgın Teyzeler” isimli yarış programının yapımcılığını üstlendi.

Uzaklarda Arama filminin yapımcılığını üstlenerek ilk sinema tecrübesini yaşayan Yağmur Ünal, son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinin yapımcılığını üstlendi.


Sezonu açtı

Sosyal medyayı çok etkin kullanan Yağmur Ünal, bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Fit görünümüyle beğeni toplayan Yağmur Ünal’ın paylaşımı, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Karın kaslarıyla dikkati çeken 37 yaşındaki ünlü ismin fotoğrafına, ”Yak bunu”, ”Maşallah nazar değmesin”, ”Muhteşemsin be kadın”, ”Güzel bir bayan gördüm” üzere yorumlar yapıldı.
 
Üst