Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Yaprak Dökümü’nün Leyla’sı derin dekoltesi ile özgüven tazeledi! ‘Bu gösteri Ramazan’a fazla değil mi?’

Beykozlu

New member
2006-2010 senelerında içinde Kanal D’de yayınlanan ve Reşat Nuri Güntekin’in birebir isimli romanından uyarlanan Yaprak Dökümü, Türk televizyon tarihine damga vurdu.

Halil Ergün, İnanç Hokna, Bennu Yıldırımlar, Tolga Karel, Caner Kurtaran, Hasan Küçükçetin, Bedia Ener, Deniz Çakır, Gökçe Bahadır ,Fahriye Evcen, Seda Demir, Ahmet Saraçoğlu ve Neslihan Atagül üzere isimlerin yer aldığı dizi, bir ailenin değişen ömrünü mevzu aldı.

İstanbul’a taşınan ve yaşadıkları olaylar daha sonrası bir yaprak dökümü üzere dağılan bir aileyi anlatan dizide Gökçe Bahadır, Leyla’ya hayat verdi.

9 Kasım 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gökçe Bahadır, Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakteri yardımıyla tanındı.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Bahadır, Kayıp Kent dizisindeki performansı ile mükafata layık görüldü.

Yaprak Dökümü, Ortamızda Kalsın, Ufak Tefek Cinayetler, Evlilik Hakkında Her Şey ve Kulüp dizilerinde yer alan oyuncu, geçtiğimiz ay ikinci kere evlendi.

25 Şubat 2022 tarihinde müzisyen Buyruk Ersoy ile evlenen ve çok keyifli olan Bahadır, toplumsal medya hesabındaki pozları ile gündem oldu.

Toplumsal medya hesabından paylaştığı dekolteli pozları ile hayranlarını mest eden Bahadır, iltifat dolu yorumların sahibi oldu.

Gökçe Bahadır’dan toplumsal medya çıkarması

Son vakit içinderın tanınan oyuncularından birisi olan Gökçe Bahadır, Netflix’te yayınlanan Kulüp dizisi ile beğeni topladı.

Dizi yardımıyla isminden çoğunlukla kelam ettiren Bahadır, akabinde Evlilik Hakkında Her Şey’de uzunluk göstermeye başladı.

Oyunculuğu ve özel hayatıyla gözlerin çevrildiği bir isim olan Bahadır, mavi elbisesiyle poz verdi. Bahadır’ın derin dekolteli pozu, bakılırsanlerin beğenisini kazandı.


Bahadır’ın, mavi elbise ile verdiği poza yorum yağdı. Dekolteli pozuyla gündeme gelen Gökçe Bahadır için beğeni butonuna çöken hayranları, “Çok güzelsin Gökçe!” demekten kendisini alamadı.
 
Üst