Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Yargı 30. kısım fragmanı: Eren Komiser, Ceylin’i cinayet kuşkusuyla gözaltına aldı!

Beykozlu

New member
Direktör koltuğunda Ali Alim’in oturduğu, senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı Kanal D’nin fenomen dizisi Yargı, pazar akşamları reytinglerde rakiplerine göz açtırmıyor.

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal ve Uğur Aslan üzere isimlerin yer aldığı Ay İmal imzalı Yargı dizisi, heyecan dolu kısımlarıyla toplumsal medyaya da damgasını vuruyor.

Aksiyon ve dram çeşidindeki dizi, 24 Nisan Pazar akşamı 30 kısmıyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Dizinin merakla beklenen 30. kısmından çarpıcı bir fragman yayınlandı. Yeni kısımda; Ceylin, Ilgaz’dan vazgeçememektedir. Tüm olanlara rağmen kalbindeki aşk onu Ilgaz’dan uzak bırakmaz.

Öteki taraftan Yekta, Çınar’ın durumundan yararlanıp ona avukatı olabileceğini söyler. Çaresiz kalan Çınar ise bunu kabul eder.

Eren Komiser, sürpriz bir atakla Ceylin’e tutuklandığını söyler. Pekala Ceylin kimi öldürdü ya da kimin cürmünü üsltendi? İşte Yargı 30. kısım fragmanı…


Yargı 29 kısım özeti

Ceylin, Ilgaz’ı hiç kestirim edemeyeceği bir biçimde yakalamıştır. Çınar ve Metin’e ilişkin bu büyük sırrın kendisiyle hiç bir ilgisi olmadığını Ceylin’e anlatmak, Ilgaz için şimdiye kadar baktığı tüm davalardan daha zorlayıcı olacaktır..

Zafer’in vefatına giden yolda kuşku perdeleri aralanmaya başlamıştır. Bir yandan Ceylin’in yanlış anlamaması için süreci şeffaflıkla yönetmeye çalışan Pars ve Eren cephesi, başka yandan ise olayı manipüle eden Yekta cephesi için beklenmedik sürprizler ortaya çıkacaktır.

Bugüne dek birbirlerinden aldıkları takviye ve inanç yardımıyla ortak bir geleceğe dair hayaller kurmaya başlayan Ilgaz ve Ceylin, münasebetlerinde şimdiye kadarki en büyük kırılmanın eşiğindedir. Onları bekleyen belirsizlik tünelinin sonunda bir umut ışığı olabilecek midir?
 
Üst