Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Yargıç’ın Ayşe’si Burcu Kara’nın eski sevgilisi Teşkilat’ın yıldızı çıktı! Evliliğin eşiğinden dönmüşler…

Beykozlu

New member
Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat kısmından mezun olan Burcu Kara, Eskişehir’de okurken bununla birlikte mahallî kanallarda sunuculuk yaptı.

Olay TV’de program sunmasının akabinde Kanal D’de çalışma fırsatını yakalayan Burcu Kara, bir süre muhabir olarak çalıştıktan daha sonra haber spikerliği yapmaya başladı.

Radyo D ve Radyo Foreks’te de haber spikerliği yaptıktan daha sonra Şahika Tekand’da oyunculuk dersleri almaya başlayan Burcu Kara, oyunculuğa Haziran Gecesi dizisiyle başladı.

Birfazlaca sinema ve tiyatro oyununda rol alan Kara, Kırmızı Oda dizisinde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Şimdilerde başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Yurdaer Okur ve Uğur Yücel’in yer aldığı Hakim dizisinde rol alan Kara, dizide Ayşe Korkmaz karakterine hayat veriyor.

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra hoşluğuyla de beğeni toplayan oyuncu, özel ömrüyle merak konusu oluyor.

Hakkında araştırma yapanlar ise ünlü oyuncunun eski nişanlısını gördüklerinde ise şaşkınlık yaşıyor.

Eski aşkı Teşkilat’ın yıldızı çıktı

Ünlü oyuncu Burcu Kara, bir devir başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Gürkan Uygun’un yer aldığı TRT 1’de yayınlanan Teşkilat dizisinde Adem karakterine hayat veren Yavuz Bingöl ile aşk yaşadı.

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl ile Burcu Kara, uzun bir birliktelik ve nişanlılık periyodu geçirdi.

Dört yıl birlikte olan ve nikah masasına oturmaları beklenen Kara ve Bingöl çiftinin ayrılık sonucu, herkesi şaşırtmıştı.

Burcu Kara, 2011-2012 yılları içinde meslektaşı Buğra Gülsoy ile evli kaldı. 2016 yılında direktör Fırat Doğu Parlak ile evlenen Kara’nun bu evliliğinden Ali Çınar isminde bir çocuğu oldu.
 
Üst