Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Yargı’nın Eren Komiser’i Uğur Aslan’ın yeni projesi muhakkak oldu! Kulaklarınızın pasını silmeye geliyor

Beykozlu

New member
Ankara Üniversitesi Lisan ve Tarih-Coğrafya Fakültesi’nin Tiyatro kısmına bağlı oyunculuk ana sanat kısmından mezun olan Uğur Aslan, oyunculuğa 2005 yılında yayınlanan Güneş dizisiyle başladı.

Yer Gök Aşk, Kayıp, Karadayı, Kara Sevda ve Siyah Beyaz Aşk üzere dizilerde rol alan Uğur Aslan, şimdilerde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’i buluşturan Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı ile izleyici karşısına çıkıyor.

Dizide hayat verdiği Eren Komiser karakteriyle isminden kelam ettiren Aslan, oyunculuğun yanı sıra müzikle de ilgileniyor.

Boş vakitlerinde keman ve ney çaldığını belirten Aslan, beraberinde “Afara: Bir Arabesk Müzikali” isimli müzikal tiyatro performansı ile seyirci karşısına çıkıyor.

Uzun yıllardır oyunculuk yapmasına karşın Yargı dizisi ve Müzikler Bizi Söyler programı ile ismini duyuran ünlü oyuncu, orijinal bir projenin sunucu koltuğunda oturmaya hazırlanıyor.

UĞUR ASLAN AFARA İLE EKRANLARDA

Kanal D’nin sunuculuğunu Uğur Aslan’ın üstleneceği ”Afara” isimli müzik ve cümbüş programı, hayli yakında seyircisi ile buluşacak.

Uğur Aslan, Afara programında ünlü konuklar eşliğinde mükemmel müziklerle izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği Afara programı, birinci tanıtım sinemasıyla hem izleyicilerden tıpkı vakitte toplumsal medya kullanıcılarından büyük övgü aldı.


“EŞİMDEN ÖTÜRÜ AVANTAJLI DEĞİLİM”

Her pazar akşamı izleyicileri ekran başına kilitleyen Yargı dizisinin Eren Komiser’i Uğur Aslan, geçtiğimiz aylarda Etiler’de objektiflere takılmıştı.

Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden Aslan, rol aldığı dizinin senaristliğini üstüne alan eşi Sema Ergenekon ile görüşememekten kaygı yanmıştı.
 
Üst