Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Yasak Elma izleyicisi şokta! O isim yolun sonuna mı geldi?

Beykozlu

New member
Medyapım imzalı, birinci kısmı 19 Mart 2018 tarihinde yayınlanan, direktörlüğünü Ece Erdek Koçoğlu’nun, senaristliğini Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yaptığı Yasak Elma, devam ediyor.

Yeni kısımlarıyla ekrana damga vuran dizinin başrollerinde; Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Sevda Erginci ve Murat Aygen yer alıyor.

Entrika dolu kısımlarla 6 dönemdir rekor kıran Yasak Elma, Zeynep karakterinin diziye dönmesiyle heyecanı yeterlice artırdı.

Şahika’ya hayat veren Nesrin Cavadzade’nin de diziye dönmesini bekleyen seyirci ise bu kez şoke eden bir haberle sarsıldı.

Dizide Kumru’ya hayat veren Biran Damla Yılmaz’ın ayrılacağına ait haberler gündeme gelmeye başladı.

Bunun üzerine seyirci, “Biran Damla Yılmaz Yasak Elma’ya veda mı ediyor?” sorularını araştırmaya başladı.

Biran Damla Yılmaz ayrılıyor mu?

Biran Damla Yılmaz’ın dizinden ayrılacağına yönelik haberler çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş ise bu haberlere ait yeni bir haber yaptı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine bakılırsa; Biran Damla Yılmaz diziden ayrılmayacak.


Altuntaş haberinde; “Biran Damla Yılmaz’ın Medyapım imzalı diziden ayrılmayacağı, hoş oyuncunun haziran ayında final yapması planlanan dizide dönem sonuna kadar yer alacağı öğrenildi” ifadelerine yer verdi.
 
Üst